måndag 29 augusti 2011

Samsung förseningar Galaxy tab 10,1 lansering i Australien mitt patent strid med Apple

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/29/samsung-delays-galaxy-tab-10-1-launch-in-australia-amid-patent-b/:
Bara några dagar efter att ha lidit ett juridiskt bakslag i nederländsk domstol, Samsung har nu beslutat att senarelägga lanseringen av sina Galaxy tab 10,1 i Australien, mitt i sin skärper patentintrång strid med Apple. I ett förhör i dag, meddelade den koreanska tillverkaren att man skulle avstå från att sälja eller marknadsföra sina nya tablet i Australien, före den 30 september. Samsung gjorde en liknande eftergift tidigare denna månad, gå med på att stoppa försäljningen av skiffer fram till dagens hörsel och att Apple med produktprover minst sju dagar innan den australiensiska lanseringen. Företaget säger att det presenterade prov på torsdag, men Cupertino advokater krävde att den australiensiska versionen av Galaxy tab 10,1 fortfarande intrång på dess patent. Samsung, under tiden, sade i ett uttalande att det förbereder att lansera en motattack down under, säger reportrar att man "avser att lämna in ett kors anspråk mot Apple Australien och Apple Inc om ogiltighet av patent som tidigare hävdas av Apple och även en över fordran mot Apple om brott mot patent som innehas av Samsung genom att sälja sin iPhone och iPads. " Nästa formella domstolsförhandlingar är planerad till september 26 och 29. Stay tuned.

[Tack, Geoff]

Samsung förseningar Galaxy tab 10,1 lansering i Australien mitt patent strid med Apple publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 29 Aug 2011 04:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa The Sydney Morning Herald | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar