måndag 29 augusti 2011

Med "Spara till Pulse" bookmarklet och Chrome Extension, träder Pulse Instapaper är Turf

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/txblPiG1v_o/:
pulse

Alphonso Labs , den spirande företaget bakom Pulse , en tjusig socialt nyhetsläsare för iPhone, iPad och Android enheter som används av cirka 5 miljoner människor , syftar till att utgöra en utmaning att enkelt bookmarking verktyg Instapaper (och en rad andra bokmärkning och "läsa det senare "apps).

Autostart är idag debuterar både en bookmarklet och Chrome add-on som gör det möjligt för användare att "rädda historier att Pulse" med ett musklick. Extensions för andra webbläsare är "på gång", jag berättade.

Spara till Pulse naturligtvis innebär att du kan bokmärka intressanta historier du hittar på webben för att läsa dem senare på din Android eller iPhone telefon, eller din iPad.

Inga andra klockor och visselpipor på denna punkt, men det är en ren och funktionell bookmarking app.

Det är också tydligt ungefär vad Instapaper gör ( ganska elegant , kan jag tillägga), men mer än någonting annat är det ett välkommet tillskott till Puls tjänst som kommer sannolikt inte att påverka Instapaper användning så mycket - jag ser mig själv med båda bredvid varandra, faktiskt.

Liksom Safari nya "litteraturlista"-funktionen, kan ingen döda den andra. Som Instapaper skapare Marco Arment gång skrev , är marknaden stor nog för flera nutida bookmarking tjänster för att trivas.


Företag:
PULS NYHETER (Alphonso LABS)
Startdatum:
2010/01/03
Finansiering:
$ 9,8

Alphonso Labs drivs av en vision om att skapa den bästa nyheten läsupplevelse på mobila enheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar