måndag 29 augusti 2011

TomTom upptäcker Apps, sätter Twitter, Yelp och mer i Go Live 1535 M PND

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CniiaqYw6VY/:
TomTom-GO-LIVE-1535M_thumb

Mina damer och bakterier, är detta den Go Live 1535 M, som enligt TomTom är den första PND med ansluten program. Det påståendet kanske inte riktigt vara sant, men Go Live 1535 M har ett imponerande - det vill säga imponerande för en GPS - uppsättning av icke-standardiserade funktioner genom olika program som Twitter, Yelp, TripAdvisor och Expedia. Dessa är förutom TomToms VIA anslutna tjänster som omfattar bränslepriser, väder och Google Local Search.

Den personliga navigationsenhet marknaden har förlorat mycket av sin åska de senaste åren. Dessa program är den typ av funktioner som kunde ha åtminstone tillfälligt bromsat överföring av makt till smartphones regimen. Men ack, den Go Live 1535 M slår ett par år för sent med en crazy-högt pris.


De flesta av de apps är vad du förväntar dig. Yelp och TripAdvisors, tja, råd resenärer på restauranger och olika platser. Den Twitter Apps är överspunnet och endast fungerar som en slags automatisk tweeting enhet automatiskt skicka ut ett tweet eller checka in när du kommer till en plats, du kan inte läsa tweets på enheten.

Det nya Go Live 1535 väntas senare i år för $ 299. Den redan släppta 2535 M kommer att få apps via en firmware uppdatering vid ett senare tillfälle. Enheten, tack vare sitt pris, kommer sannolikt att bara tillfredsställa en mycket nischmarknad som konsumenter som faktiskt är intresserade av program sannolikt har en smartphone som kan dra dubbel tull.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar