måndag 29 augusti 2011

NEC Medias: Rapport säger världens tunnaste smartphone är på väg till USA

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/c0Vp1OBZWTM/:
Picture 9

Tillbaka i våras har vi tillbringat ett par inlägg som täcker Medias N-04C från NEC Casio Mobile , en Android-lur företaget kallar "världens tunnaste smartphone". Är bara 7.7mm tunn, det slår Galaxy S II , till exempel, och på 105g, det är väldigt lätt också.

Tillkännagavs av NEC Casio i februari i år, luren var säljer bra när det träffar den japanska marknaden ett par veckor senare (hittills, 500 tusen enheter har sålts).

Och enligt Japans största affärstidningen Nikkei är företaget nu redo att föra Medias till USA, en röra på något sätt aviserade förra året redan (NEC Casio Mobile bildades 2009 efter NEC, Casio och Hitachi slog samman sina verksamheter mobiltelefon ) .

Detaljer är knappa på denna punkt, men det verkar som amerikanerna kommer att få en modifierad version av telefonen. I Japan självt, följt NEC Casio upp med N-06C [JP] i sommar, en modell som är något tjockare (7.9mm) men vattentät.

Japansk modell:

Nikkei säger i USA, kommer Medias sannolikt att finnas tillgänglig via Verizon (Casio partner i det förflutna) och "andra flygbolag". NEC Casio syftar till att fördubbla transporter av mobiltelefoner utanför Japan till 1,8 miljoner under verksamhetsåret 2012.

Till resumé erbjuder Media N-04C en 4-tums LCD-pekskärm med 480 x 854 upplösning, Android 2,3, en 5.1MP CMOS kamera, microSDHC kortplats, Wi-Fi, etc. Räkna med digital TV-mottagare, e- plånbok funktion och IR-port för att få axed i den amerikanska versionen, dock.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar