söndag 11 september 2011

Är Motorola gå med i Facebook telefon bandwagon med EX225?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/11/is-motorola-joining-the-facebook-phone-bandwagon-with-its-ex225/:
En rolig sak hände strax över på Bluetooth SIG: s webbplats: gruppen kan ha precis outed Motorolas första Facebook-telefon . Som Unwired View rätta påpekar, är EX225 sannolikt en funktion telefon som är baserat på BREW , som Android är navigeringsknappar är ingenstans att finna. Handenheten ofers två varianter, en som stöder dual-SIMS och en annan som rymmer bara en. Vidare är en nästan identisk version, EX226, visas i en separat notering som saknar den beryktade "F"-knappen. Båda modellerna har samma 2,4-tums TFT-LCD display, en 3 megapixel kamera och fem varv QWERTY-tangentbord - tillsammans med en ansenlig utstick längst ner baksidan av apparaten. Det är allt vi har för tillfället, men det verkar som att Status inte bör vara alltför bekymrade över detta Moto.

Är Motorola gå med i Facebook telefon bandwagon med EX225? publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 11 Sep 2011 15:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Unwired View | källa Bluetooth SIG (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar