söndag 11 september 2011

Mystiska BlackBerry ytor på forumet, möjligen 9900 prototyp

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/11/mysterious-blackberry-surfaces-on-forum-possibly-9900-prototype/:
Mystery BlackBerry
Den som fick tag på denna enhet över på MaxPDA verkar tro det är BlackBerry Bold 9980. Vi är mer benägen att tro att det är en prototyp av den fortfarande relativt färska 9900 , eftersom det sport samma batteri samt samma layout för hamnar, sensorer och knappar. Men vem vet, det kan också bara vara ett utstuderat KIRF . Vad det än är är det dock säker intressant söker (för att uttrycka det milt). Det är fyrkantiga, sport skarpa linjer, en out-of-karaktär silver front och en svart, texturerat ryggplatta. Mest udda av alla är dock ordet "förfarandet" emblazoned med stora bokstäver längst upp på enheten. Vi har ännu en bild efter avbrottet, men om det inte släcka din törst, det finns massor mer vid källan länken.

Fortsätt läsa Mystiska BlackBerry ytor på forumet, möjligen 9900 prototyp

Mystiska BlackBerry ytor på forumet, möjligen 9900 prototyp visades ursprungligen på Engadget på Sun, 11 Sep 2011 07:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CrackBerry , TechnoBuffalo | källa MaxPDA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar