söndag 11 september 2011

Transformers: Dark of the Moon Blu-ray pga den 30 september, 3D-version senare

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/10/transformers-dark-of-the-moon-blu-ray-due-september-30th-3d-ve/:
Förutom att vara en åskledare för Blu-ray vs HD DVD krig , det Transformers racked serien även upp några av de största HD-försäljningen någonsin , och nu får vi se om den senaste posten, Dark of the Moon, håller upp den trenden . Paramount har meddelat att det kommer att släppas 30 september i Blu-ray/DVD Combo form för $ 19,99, med en "deluxe" utgåvan med Blu-ray 3D förväntas under "de kommande månaderna." Det finns inga specifika på något extra i den här versionen, men det verkar som PHE går den Avatar vägen och spara dem för senare. För de förutse 3D-släpp , förhoppningsvis detta inte lika en liknande exklusivitet period, men tills skivan är faktiskt meddelade att vi inte kommer ta något. Om 154 minuter av Michael Bay exploderande saker låter som en bra idé för dig, kolla efter pausen för ett pressmeddelande och schema som fredag ​​sig - du har någonstans att vara.

Fortsätt läsa Transformers: Dark of the Moon Blu-ray pga den 30 september, 3D-version senare

Transformers: Dark of the Moon Blu-ray pga den 30 september, 3D-version senare ursprungligen visades på Engadget , lör, 10 Sep 2011 21:18:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar