söndag 11 september 2011

Möt Tio Störa hackathon Hackare

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e7PzKXg6hTw/:
Untitled

Här är tio hackare vi träffade på dagens Störa hackathon. Dessa människor har stålsatt sig med mellanmål mat och kaffe och hacka bort som vi talar.

Rob Banagale

Rob Banagale är grundare av en ny produkt att lansera på hackathon, så vi ska låta honom debutera namnet. För att citera Rob, "det är en ny identitet tjänst som låter du representerar dig själv genom en serie bilder." Vi är inte riktigt säker på vad det betyder, men vi är glada över att se.

Ett par Rob teknikord hjältar bland annat Steve Jobs, och Arthur C. Clarke. Hans stoltaste ögonblick av hackery var när han lagt Twitter integration till ett levande musik chattrum för levande musik fans. Han verkar cool, men hans bild säger allt. Blue Steel, baby.

Han är med bas i Seattle, men om du vill komma i kontakt med Rob, krok upp med honom på Twitter: @ Jetsetter

Conrad Rusa

Conrad har en dålig fall av karpaltunnelsyndrom, men han är ändå redo och raring att gå. Som CTO, han lanserar sin nya produkt på Störa s Start-Up Battlefield. Uppenbarligen var han lite glest med detaljer, men hans lanseringen är inte den enda anledningen att han är här.

Conrad är ute efter att hyra, och han gjorde ett bra val att titta här. Ett par projekt han arbetar med under hackathon är en automatisk märkning för språkbehandling, och bygga en rudimentär webapp baserat på hans API i tid för lanseringen.

Några av Conrads hjältar är Steve Jobs, Larry Wall, och Kevin Mitnick. Hitta honom på Twitter: @ crushallhumans

Monica till

Monica är en tredje årets studerande vid UC Berkeley, och detta är hennes första resa till hackathon. Hon är här med en grupp av mer erfarna hackare, och sade att hon kände att hon var tvungen att komma. "Alla säger mig att hackathon är en så avgörande ögonblick i människors liv. Jag var tvungen att komma. "

Hennes grupp är brainstorming genom några hacka idéer, men det är fortfarande upp i luften. Lyckligtvis är de flesta av de avlasta Monica. Hon är här för upplevelsen, inte kontanter.

Vill du komma i kontakt med Monica? Kontrollera ut henne på Twitter: @ monicato

Maria Nasioti

Maria flög ganska olika sätt att komma till vår hackathon (hon är från Grekland), men hon verkar gillar även att vara här. Och jag är personligen ganska underblåst hon är här också. Maria är en designer för BugSense. De har ett antal olika produkter på gång / på marknaden, men dagens projektet heter Ping Pong Hero.

Det är i grunden ett sätt att använda Android som ett ping pong paddel och spela en virtuell omgång bordtennis sans bord, boll, eller riktiga paddlar. Appen kommer även att dela realtid resultat och statistik för dina vänner som inte kan se åtgärden live. Väldigt coolt.

Marias punkt stolthet är Bug Sense, en sex månader gammal startar med över 1000 aktiva användare. Om du känner för att prata upp henne, besök hennes Twitter: @ Maria_Nas

<

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar