söndag 11 september 2011

Ecko Zip öronsnäckorna pumpen låtar genom ett fungerande blixtlås, kan du släppa din flyga i offentliga

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/10/ecko-zip-earbuds-pump-tunes-through-a-functioning-zipper-let-yo/:

Vi visste redan att New Jersey var en grogrund för personlig ljud innovation, så det verkligen kom som någon överraskning när Garden State är ECKOUNLTD (Ecko Unlimited, med en antydan av Jersey Shore) slog oss med en massa nya Stylz. Vi är mest nyfiken på nya Zip "knoppar , som ersätter den traditionella sladd med en fungerande dragkedja, förmodligen för att hålla denna ständigt så utbredda trassel frågan från crampin "din stil. Dessa in-ear-beauts kommer du tillbaka bara 30 bönor - eller ungefär ett halvt dussin portioner Ron Ron Juice. Andra erbjudanden inkluderar $ 13 Zone öronsnäckor, $ 15 Chaos II (som Kaos var jag slippa undan), $ 20 Stomp, $ 25 Lace (som omfattar ett skosnöre-inspirerad sladden) och $ 40 Kedja, vilket, som ni säkert gissat, har en pärlstav hund-tag-kedjan sladd. På dessa priser skulle vi inte förvänta stellar akustik, men om du Rockin 'ut till någon av dessa Budz, du är nog mest sysslar med Lookin bra. Och ingenting säger att sex-pack som dragkedjor och kedjor.

Fortsätt läsa Ecko Zip öronsnäckor pumpen låtar genom ett fungerande blixtlås, kan du släppa din flyga i offentliga

Ecko Zip öronsnäckorna pumpen låtar genom ett fungerande blixtlås, kan du släppa din flyga i offentliga ursprungligen visades på Engadget , lör, 10 Sep 2011 19:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar