söndag 11 september 2011

Vecka i Apple: publicering på Pippin, förlorade iPhone 5 och mer

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/8FyvKugNM8A/week-in-apple-publishing-on-the-pippin-lost-iphone-5-and-more.ars:

Våra bästa nyheterna denna vecka inkluderat några nya iPhone 5 rykten, en förment "läckt" iPhone 5 foto, och ett bisarrt fall av en "saknas" iPhone i San Francisco. Men det var inte allt om iPhone-5, vi diskuterade också uppdateringar till några av Apples senaste patent strider, intervjuat en utvecklare som hade ett spel som publiceras på Pippin och mycket mer. Läs vidare för att fånga upp på veckans nyheter!

Google att HTC: ta dessa patent, fortsätta kämpa Apple : Google har gett HTC nio patent för att använda mot Apple i domstol: fyra i en ny rättegång och fem i en befintlig. Sedan när blev Google blir patentet fairy ändå?

"Läckte" foto föreslår iPhone 5 kameran inte kommer att vara mycket av en uppgradering : Ett foto som verkar ha fattats av en iPhone-5 prototyp kan ha varit av misstag skickas till Flickr på ett Apple-ingenjör. En titt på bilden och dess metadata föreslår nästa generations iPhone faktiskt kan sport en 8MP kamera, men bildkvaliteten kommer förmodligen inte förbättras alls.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar