söndag 11 september 2011

Den hackathon sovplatser aldrig

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hQl4PH6xue4/:
DSC_0048

Det har varit en stabil 12 timmar sedan Störa hackathon påbörjats, och saker och ting blir lite loopy. För det mesta, det här stället ganska tyst. Vi har några sliprar i hörn, och nästan alla behagligt objekt i denna byggnad har varit ockuperat. Men den stora majoriteten av hackare är vakna, kodning bort.

Och med goda skäl - $ 500.000 står på spel, bland andra grymma priser.

Varje tabell är full av skräp - Red Bull, Doritos, Snapple och en hel del öl. Pizza har varit helt rivits, och nu kinesisk mat verkar vara den främsta attraktionen. Tyvärr ledde en tallrik brist på en del att ta saken i egna händer och slita upp pizzakartonger att använda som make-shift plattor.

En annan utveckling var det utbrott av en massiv bungee-dart krig. Enligt hackare "hundratals pilar flög genom rummet." I sanning, jag är ganska säker på att det inte finns mer än ett par dussin pilar i den här byggnaden, men jag slår vad om att det var episka ändå.

Jag är redo att kalla det en natt, men för dessa hackare detta är bara början. Framsteg har gjorts, men många har också stött på några hicka längs vägen. Ping Pong Hero-app vi nämnde tidigare är att ha vissa Bluetooth-frågor, medan Ryan Tsukamoto är AR luft trummor har stött på ganska hindret - IPAD craptacular framsidan kamera.

Ändå verkar vilja vara den mest dominerande känslan i rummet, och det är ingen tvekan i mitt sinne att morgondagen kommer att ge många framgångar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar