söndag 11 september 2011

Scout Observer ersätter militära Satcom drivs av iPhone 4

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/11/scout-observer-replaces-military-satcom-is-powered-by-the-iphon/:
Om du behöver kanalisera din inre MacGyver, det finns ett verktyg för att ... förutsägbart, det drivs av din smartphone. Genom att ansluta en iPhone 4 till Scout Observers Toolkit, det förvandlats till en spektrumanalysator , kraftmätare multimeter och Low Noise Block Downconverter (LNB). På engelska betyder det att enheten kan du hitta och verifiera satellitsignaler (inklusive andra mobil signaler), mäta sin styrka, och bestämma GPS-position (bland andra saker ). De sex-pound-enhet ersätter det vanliga 160-pound SATCOM terminalen, vilket gör det perfekta tillbehöret för hemliga operationer - om det är de typer av romps du föredrar på helgen. Företaget är nu emot förbeställningar för leverans någon gång under Q4, och hoppas att lansera versioner för andra telefoner inom en snar framtid.

Scout Observer ersätter militära Satcom drivs av iPhone 4 visades ursprungligen på Engadget på Sun, 11 Sep 2011 14:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Scout | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar