torsdag 29 september 2011

Gibson Firebird X robot gitarr redo slutligen till fartyget efter en mycket, mycket lång fördröjning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/28/gibsons-firebird-x-robot-guitar-finally-ready-to-ship-after-a-v/:
Gibson Firebird X
Liksom Droid Bionic av gitarr världen, var Firebird X meddelades nästan ett år sedan, fylld med högar av imponerande teknik och försenad så många gånger att praktiskt taget alla har glömt den existerade. Tja, den 30 september Firebird X kommer äntligen börja filtrering till privatpersoner och mindre kanaler för den ganska stora pris på $ 5570, i ditt val av antingen Redolution av Bluevolution finish. Ombord är båten full av effekter samt en automatisk tuner, som vi har kommit att förvänta sig av så kallade "robot gitarr"-serien. Pure-analog signalbehandling motorn är också öppen för utvecklare , vilket gör att ägare att lägga på nya effekter och ljud på vägen. Men nog med våra ramblings. Ni kan rutinen, galleri nedan och PR efter rasten.

Fortsätt läsa Gibson Firebird X robot gitarr äntligen redo att skickas efter en mycket, mycket lång fördröjning

Gibson Firebird X robot gitarr äntligen redo att skickas efter en mycket, mycket lång fördröjning visades ursprungligen på Engadget on Wed, 28 Sep 2011 23:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar