torsdag 29 september 2011

Kyocera Duramax redo att avspark Sprints Direct Connect-tjänsten den 2 oktober för 70 USD

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/28/kyocera-duramax-ready-to-kickoff-sprints-direct-connect-service/:
Alla rabalder kring Sprints nya CDMA-baserade Direct Connect-tjänsten var inte för intet, som nu Network har äntligen bekräftat att det verkligen kommer att lansera i ett begränsat antal marknader denna kommande söndag, med bredare expansion som kommer i början av 2012. För att komma igång, men nätverket borde ha en telefon eller två som har den tekniska inbyggda, eller hur? Den Kyocera Duramax kommer att få äran att vara den allra första telefonen att fungera med de nya planerna och kommer att vara en certifierad 810G militär-standard vikbar telefon med en 3.2MP kamera, stereo Bluetooth, en 2,5 mm hörlursuttag (inte ett stavfel) och en Dura-Grip gummi hölje. Hur är det med Kyocera Duracore och Motorola amiral ? De är fortfarande förestående, men Sprint bara nämner att båda enheterna kommer ut före slutet av året. Ju förr desto bättre här, eftersom bristen på alternativ som omöjligen kan vara ett försäljningsargument för den helt nya tjänsten. De små detaljerna är i pressarfoten efter pausen.

Fortsätt läsa Kyocera Duramax klar för avspark Sprints Direct Connect-tjänsten den 2 oktober för 70 USD

Kyocera Duramax redo att avspark Sprints Direct Connect-tjänsten den 2 oktober för 70 USD publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 28 Sep 2011 19:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar