torsdag 29 september 2011

Panasonic visar sin mjukare sida, vinjetter trio av högteknologiska robotar medhjälpare

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/28/panasonic-shows-us-its-softer-side-intros-trio-of-high-tech-rob/:
Det sjuka i Japan har inget att frukta när det gäller assisterad vård - utom kanske för en robot revolt. Från landet som gav oss Robo-vård björn , kommer tre nya medkännande tech lösningar för äldrevården taking artighet av Panasonic . Visas upp inför detta oktober 38: e International Hem vård och rehabilitering utställning i Tokyo, har elektronik jätte uppdaterat sin närvarande i residens medicinering Monger med sjuk-Rimo - en fräsch design som länkar till "säng ridit [och personer med] begränsad rörlighet" till läkare, familj och vänner via sin HD bland ansiktet. Och bara för att du bor hemma, betyder det inte företagets Hair-tvätt bot inte kan hjälpa dig att få ditt hår gjorde, och lyssna till dig klaga på hur barnen aldrig kommer att se dig längre. För den del de stöd, har Panasonic också gått och moddat en säng som är mer än möter ögat - bokstavligen, eftersom den förändrar till en elektrisk rullstol till scoot du om huset. Vi måste lämna det till den tekniska outfit, är våra sista dagar börjar se riktigt framkant.

Fortsätt läsa Panasonic visar sin mjukare sida, vinjetter trio av högteknologiska robotar medhjälpare

Panasonic visar sin mjukare sida, vinjetter trio av högteknologiska robotar medhjälpare ursprungligen visades på Engadget on Wed, 28 Sep 2011 22:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Technabob | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar