torsdag 29 september 2011

RIM detaljer Android kompatibilitet, program skrivna med NDK se kanadensiska visum minskat

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/29/rim-details-android-compatibility-apps-written-with-ndk-see-can/:
Medan du säkert medveten om att Playbook kommer att få möjlighet att köra Android Apps vid något tillfälle , RIM: s komma ren med detaljerna om vilka som kommer att köras på de största BlackBerry. Enligt Thinq bekräftade ingenjörer från Canuck företaget att den kommande kompatibilitet lagret inte kommer att stödja program skrivna med NDK - ni vet, varor skrivet i C istället för den typiska 1-2 Java / Dalvik punch. Även på huggkubben är de som innehåller Google Maps, i-app fakturering eller Mountain View text-till-tal-motor. Likaså Live Bakgrund och program som använder VoIP eller har mer än en verksamhet kopplad till bärraketen är också på outs. Det har varit bestämt sedan: förvänta dig inte en fantastisk uppsjö av program att göra hoppa sans armbåge fett, som om vi är ärliga, är lagom med tanke på andra nyheter av Waterloo .

RIM detaljer Android kompatibilitet, program skrivna med NDK se kanadensiska visum sjönk ursprungligen visades på Engadget on Wed, 29 Sep 2011 02:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MobileBurn | källa Thinq | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar