torsdag 29 september 2011

Läcker Fixar Firefox Extension börjar "Bokmärke räddningsaktion"

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4lfOlPmuxts/:
deli

Avos har varit att få en hel del av kritik av förre Läcker användare och fans - och även ursprungliga grundare Joshua Schachter - efter det senaste lanseringen av den helt nya läckra . Och beviljas, kanske de hade varit bättre att vänta ett par månader innan du startar .

Men Avos agerade snabbt för att lösa vissa frågor , och meddelade att man arbetade med fastställande andra.

I ett nytt inlägg på "Läcker beta status blogg", har Avos just meddelat att det nu är har löst ett problem med Firefox-tillägg, och ännu viktigare, startade ett "bokmärke räddningsaktion" för att blidka gamla användare som har förlorat sin gamla Läcker bokmärken:

För er som missade opt-in-varningar som Yahoo har varit att skicka ut under de senaste månaderna, vi arbetar på en lösning för att rädda dina bokmärken. Vi har utformat en listig lösning och bör ha fler nyheter i morgon. Stay tuned ...

Som jag skrev när den nya läckra lanserades, spelar det egentligen ingen roll om de tekniska folkmassan förälskar sig i tjänsten (igen), utan snarare om det kan tilltala en bred publik.

Som sagt, jag tror det är nog en bra idé för Avos att visa att de bryr sig och att de är villiga att ta itu med gamla användare oro i alla fall.


Företag: läckra
Webbplats: delicious.com
Startdatum: 11 januari 2003

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar