torsdag 29 september 2011

Google och Samsung tillkännager 11 oktober Event: Nexus Prime överhängande

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9VP6CHUz2y4/:
samsungunpacked

Det ser ut som de väntar på den svårfångade Nexus Prime kan snart vara över. Samsung har just börjat skicka ut inbjudningar till en speciell Samsung / Google händelse som är hålls den 11 oktober klockan 11.30 i San Diego. Ämnet finns inte, men inbjudan säger att vi får se "vad som är nytt från Android".

Statsministern, som har ryktats i månader men är fortfarande obekräftade, förväntas vara den första enhet som kör Ice Cream Sandwich - nästa stora Android uppdatering, som kommer att förena för "mobil" Gingerbread OS med "tablet" Honeycomb.

Det är också förväntas bli ett djur specs-vis, med en dual-core processor, 4,5 "eller 4,65" -skärm , och 4G. Åh, och min favorit rykte: det ska vara igång på Verizons förstklassigt 4G-nät.

Googles Nexus linje av telefoner, som har inkluderat Nexus One och Nexus S förrän nu, är unika i det att de kommer med "Vanilla" Android, utan om bärare eller modifieringar OEM. De är också normalt de första enheterna att få uppdateringar när de släpps av Android teamet.

Jag har använt en Nexus One som min primära telefon i nästan två år nu och har också använt Nexus S utsträckning - både av dem har varit utmärkt, och jag är inte förväntar statsministern att svika (även om jag är lite som berörs av det ryktas om stora skärmstorleken).

Bortsett från Nexus Prime, kan händelsen har väl andra Samsung-made Android-enheter - kanske vi får se en Nexus tablet också.


Företag: Google
Webbplats: google.com
Startdatum: 9 juli 1998
IPO: NASDAQ: GOOG

Google erbjuder sökning och annonsering tjänster, som tillsammans syftar till att organisera och tjäna pengar på världens information. Utöver sin dominan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar