torsdag 29 september 2011

Leve Samsung Taylor: prototyp enheten ska ta emot Mango?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/29/long-live-the-samsung-taylor-prototype-device-to-receive-mango/:
Håll titta på Microsofts "Var är min Windows Phone uppdatera" sidan, att berörda Mango aldrig kan göra det till din WP7 enhet ? Du kan bli tröstade att höra att även Samsung Taylor - den beta-enheten tilldelas enh förra sommaren som blev kvar i mörkret när Nodo kom runt - enligt uppgift är emot uppdatera till Windows Phone 7,5 , dra slutsatsen att utbudet av produkter som omfattas av den årliga översynen är ganska bred. Det har inte gjorts officiellt, men skärmbilden ovan var postat på Facebook väggen av en anställd på Microsoft (som sedan har tagits ned), som erbjuder en solid indikation på att idén är inte alltför långsökt. Om du är en av de lyckliga få som prototypen luren i din ägo, vara på jakt och hålla oss underrättade om Mango kommer knackar på din dörr. Alla andra ska känna sig väl till mods att veta att om Taylor kan få det, är det troligt att alla andra Windows Phone kan också.

Leve Samsung Taylor: prototyp enheten ska ta emot Mango? ursprungligen visades på Engadget on Wed, 29 Sep 2011 05:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink WMPowerUser | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar