torsdag 13 januari 2011

ASUS Eee Pad Transformator och Slider: en titt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/asus-eee-pad-transformer-and-slider-another-look/:
Kom ihåg dessa excentriska ASUS Android tabletter på CES? Ja, det är allt lite av en oskärpa för oss också, men visar sig både Eee Pad Transformer och Slider bara prototyper gjort det till BETT (British Educational utbildning och teknik) Show i London i morse, så vi beslöt att vandra längs att få tag smutsig igen . Tråkigt nog hade Transformer lite av en grov skjuts från Vegas och förblev vilande, men vi var ändå kunna beundra sin robusta tangentbord docka med stor knapptryckning resor. Och om du har glömt, sa dockan är också ett externt batteri som fördubblar pressa upp till 16 timmar. UK shoppare kommer att se denna skiffer dyker upp i butikerna runt maj eller juni för £ 379 ($ 597), och dess dockningssats för £ 100 ($ 158).

Vi var mer lyckligt lottade med en väl fungerande Slider prototypen, trots att den hade samma glidande fråga som vi såg på CES. Men frukta inte, som vi fick höra att ingenjörerna redan omarbeta mekanismen, och här är förhoppningen att de kommer att göra något åt flexar keyboard. När det gäller programvara, vi hade inte tid att testa allt, men vi blev överraskade av det allmänna Snappiness av den nuvarande Froyo testet bygga. Och på tal om vilket, färdplan vi är inte helt säker på vad planen är med ASUS 'Android - även om vi fick höra på CES som Honeycomb kommer att ligga på dessa tabletter vid lanseringen, folket vi träffade idag sa att de ska vara levereras med pepparkakor i stället, och även då, det finns ingen tidsram för 3,0 uppgradering ännu. Hur som helst är detta ett mindre bekymmer för Slider med tanke på dess juli eller augusti lanseringen, och det kommer att kosta dig en rejäl £ 429 ($ 676).

Dessutom kommer både tabletter se sina 3G-varianter i Storbritannien kvart över sina respektive lanseringar, men oavsett, det är aldrig för tidigt att börja en namninsamling för din operatör för att sprida ASUS tablett feber.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar