torsdag 13 januari 2011

Virgin Mobile överger obegränsad data till förmån för throttled 5GB plan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/virgin-mobile-abandons-unlimited-data-in-favor-of-throttled-5gb/:
Ja, det var kul så länge det varade, men det verkar som Virgin Mobile kunder i USA snart kommer att behöva klara sig utan sin man obegränsade $ 40 dataanvändning . Med start den 15 februari, som kommer att ersättas med en ny plan som ger dig 5 GB obehindrat uppgifternas användning, och strypt bandbredd för något som används utöver denna gräns. För sin del, säger Virgin att de flesta kunder som använder BB2Go plan för "att surfa på internet och rimliga nedladdning kommer sannolikt inte att påverkas / märka någon skillnad," men vi är säker på att det finns gott om folk där ute som kommer att opponera mig. Som ni kanske minns,-Mobile även infört T några bandbreddsstrypning av sina egna under det gångna året, men det faktiskt gjort så i stället för översatsning avgifter , vilket är lite lättare att acceptera än strypning klappade på toppen av en gång obegränsat plan.

[Tack till alla som skickat detta i]

Virgin Mobile överger obegränsad data till förmån för strypt 5GB plan som ursprungligen visades på Engadget tor, 13 Jan 2011 15:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Reg Hardware | källa PC Magazine | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar