torsdag 13 januari 2011

Exklusivt: SwiftKey tweaks sin Android tangentbord för tabletter (hands-on med video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/exclusive-swiftkey-tweaks-its-android-keyboard-for-tablets-han/:
SwiftKey för Android var en av de genombrottsstjärna i det virtuella tangentbordet verksamheten förra året, tack vare en unik automatisk fras system som lär sig hur man pratar (eller skriver, så att säga) och rekommenderar hela ord baserat på din personliga stil. Det låter konstigt, men det är förvånansvärt bra - och även om du inte använder den aspekt frasen förutsägelse alls, det är helt enkelt ett överskådligt ut, lätt att använda tangentbordet. Företaget har stora planer för 2011 med föreläsningar av OEM-erbjudanden på gång, UI och tweaks funktionalitet, nya verktyg för lärande ditt skrivande vanor genom intag av RSS-flöden, Facebook tjänster, Gmail och andra källor ... oh, och detta: en ny app anpassad för användning på Android tabletter.

Textinmatning på tabletter är en utmaning att tillverkare och återförsäljare har försökt att lösa för en lång, lång tid , och en blick i en hektisk flygplats med dussintals människor som försöker skriva på iPads noggrant balanserade i knäet kommer att säga att Vi har fortfarande en lång väg att gå. Vi är inte säkra på hur SwiftKey nya versionen kommer att arbeta med 10-tums tabletter (ta Xoom , till exempel), men vi hade en chans att kolla upp det på en Galaxy Tab - och vi måste säga att det är nog det bästa landskap virtuellt tangentbord har vi använt på en 7-tums tablett så här långt. Swype och andra spårning tangentbord verkar malplacerad på en skärm så här stor, men SwiftKey drar fördel av det faktum att tummen är så långt ifrån varandra genom att dela upp din QWERTY till två delar och placera mindre använda nummer i centrum.

Tangentbordet är inte redo för bästa sändningstid riktigt ännu - SwiftKey fortfarande räkningar det som en prototyp - men vi tror att det kommer att bli tillgänglig innan för lång. Följ paus för en hands-on video!

Fortsätt läsa Exklusivt: SwiftKey tweaks sin Android tangentbord för tabletter (hands-on med video)

Exklusivt: SwiftKey tweaks sin Android tangentbord för tabletter (hands-on med video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 12 Jan 2011 17:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar