torsdag 13 januari 2011

Vertu Ascent Ti Ferrari är en hyllning till extrema njutningslystnad

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/vertu-ascent-ti-ferrari-is-a-celebration-of-extreme-self-indulge/:
Internationella jet-set eliten är din nya telefon här! Det stämmer, Vertu och Ferrari har slagit sig ihop ännu en gång för att producera den telefon som tjänar två viktiga syften: som visar världen att du äger en Ferrari, och visar världen att du inte behöver en telefon som gör mycket förutom att ta emot samtal från din revisor. Huvudsak den nyligen tillkännagivna Ascent uppdatera , Bad Boy har detta en 2-tums QVGA LCD-skärm safir och 3G fyrbands. Fallet i sig är tillverkad av smidda titan med en matt svart PVD finish och samma handsytt läder som interiören i bilen är det inspirerat av. Men du bli bättre snabbt! Endast 2.011 kommer att göras. (Get it?) Hit källan länk för att beställa tre eller fyra för dig själv.

[Tack, James]

Vertu Ascent Ti Ferrari är en hyllning till extrema njutningslystnad ursprungligen dök upp på Engadget tor, 13 Jan 2011 11:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Sybarites | källa Vertu | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar