torsdag 13 januari 2011

Buffalo PC-TV1/HD adapter ger Intel Wireless Display stöd till Japan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/buffalos-pc-tv1-hd-adapter-brings-intel-wireless-display-suppor/:
Så, du gjorde det. Du gick ut och köpte en Widi -aktiverad bärbar dator. Grattis. Problemet är, du har ingen möjlighet att få dessa trådlösa överföringar till din TV, och det är där Buffalo kommer in Vi har redan sett en handfull av Wireless Bildskärmskort kom ut på marknaden här i USA, men mamma alltid sagt att fler gjort det desto bättre. Buffalo PC-TV1/HD är ganska enkelt, bara att koppla den till din TV via HDMI eller en sammansatt videokabel, synkronisera den med din Widi dator, och njuta av bytet av att titta på (mestadels) utan någon fördröjning HD-innehåll flöde från din bärbara dator till din HDTV. Kolla in det här mars för ¥ 12,500 ($ 150), eller bara göra vad alla andra gör - köp en $ 4 HDMI-kabel, och svälja det faktum att levande i framtiden helt enkelt inte är värt att gå sönder över.

Buffalo PC-TV1/HD adapter ger Intel Wireless Display stöd till Japan ursprungligen visades på Engadget tor, 13 Jan 2011 16:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | källa Buffalo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar