torsdag 13 januari 2011

WebM VP8 specifikationer redo för stora företag att börja acceleration byggnadsbeslag

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/webm-vp8-specs-ready-for-chip-companies-to-start-building-hardwa/:
Du vet hur länge vi har väntat för Flash-video att få anständigt hårdvaruacceleration ? Tja, det ser ut i Google-stödda WebM VP8 codec inte kommer att ta nästan så länge. Den WebM hårdvara utvecklingsteam knuffad ut dekoder IP hårdvara för VP8, som kommer att låta chip folk bygga WebM uppspelning i sina styrkretsar - varav de flesta är idag orienterade kring accelererande H. Googles-Gunning-för det-264 och / eller Flash. En VP8 hårdvara kodaren IP kommer att följa senare i Q1. Det finns inget mer att det: det är samma ol 720p och 1080p avkodning vi känner och älskar, som kommer att vara möjligt på mobila enheter (och redan är med andra codecs), men denna gång är det öppna, minns du?

WebM VP8 specifikationer redo för stora företag att börja hårdvaruacceleration byggnad som ursprungligen visades på Engadget , ons, 12 Jan 2011 17:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa WebM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar