torsdag 13 januari 2011

HP: s Todd Bradley alla men bekräftar webOS tablett för 9 februari evenemang, lovar ännu fler enheter

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/hps-todd-bradley-all-but-confirms-webos-tablet-for-february-9th/:
Vi älskar att höra från pratsam chefer , och HP: s Todd Bradley har varit själva definitionen av ett i en intervju genomförts med CNBC under CES . I en diskussion kretsar kring webOS var Bradley frågade hur HP planerar att särskilja sig från IPAD och förbättra det, som han quipped, "du och jag kommer att prata om det på den 9: e ". Om detta inte är en bekräftelse på att vi äntligen ska få en enhörning i en webOS tablett nästa månad, inte vi vet vad som är. Ännu mer uppmuntrande är innebörden vidare i intervjun att HP skulle ha debuterat denna skiffer på CES, men valde att göra en avtäckningen på en enskild händelse så korrekt att belysa hur awesome det är. Men vänta, det finns ännu fler goda nyheter för webOS fans: Bradley besättning ser sin kommande tablett som bara "en bit" av de anslutna erfarenhet som är bolagets mål och vi är lovade att bli upplyst om ett brett spektrum av webOS-enheter vid 9 februari evenemang i San Francisco, men avsaknaden av Palm namedrops tyder på att de inte skulle kunna bära namnet på sin maker. Även om de anropas iPAQ , bara vi vill se dem redan!

Fortsätt läsa HP: s Todd Bradley alla men bekräftar webOS tablett för 9 februari evenemang, lovar ännu fler enheter

HP: s Todd Bradley alla men bekräftar webOS tablett för 9 februari evenemang, lovar ännu fler enheter som ursprungligen visades på Engadget tor, 13 Jan 2011 03:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pre Central | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar