torsdag 13 januari 2011

Samsung WiFi-aktiverad RF4289 kylskåp kyler äter och tweets, vi går praktisk

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/samsung-wifi-enabled-rf4289-fridge-cools-eats-and-tweets-we-go/:
Andra märken kan se nätverk kylskåp som nyckeln till att gå grönt, men det verkar Samsung är mer intresserad av att låta användare tillgång Pandora eller pincett samtidigt ta tag i ett mellanmål. Åtminstone det är det intryck vi fick från personalen när man spelar med RF3289 kylskåp på CES, som märket svartabörshajar är den första i sitt slag som har inbyggd WiFi. För att vara rättvis enheten ger några pragmatiskt funktioner också som möjligheten att se Google kalendrar, kolla vädret, hämta recept från Epicurious, eller lämna digitala anteckningar - även om vi hade varit mer imponerad av funktioner såsom fjärr temperatur justering eller mat förstörs varningar. Vi fann också att de rostfria ytorna gjorts läsa 8-tums LCD-pekskärm skärm svårt från mer än ett par meter bort. Annars ytterligare detaljer om programvaran och bestämda priser är obefintliga på denna punkt, men vi vet apparaten blir tillgänglig för banbrytande kanadensare någon gång i maj. För mer information kolla in bilder av UI i galleriet nedan, och slå upp Samsungs vaga pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Samsung WiFi-aktiverad RF4289 kylskåp kyler äter och tweets, går vi hands-on

Samsung WiFi-aktiverad RF4289 kylskåp kyler äter och tweets, går vi hands-on ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 12 Jan 2011 22:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar