torsdag 13 januari 2011

JVC: s 4K videokamera inches närmare verkligheten, blir mindre hela tiden

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/jvcs-4k-camcorder-inches-closer-to-reality-getting-smaller-all/:
Detta absolut inte är det första 4K videokameran att läcka ut från JVC: s stabila , men det känns som företaget blir längre från fantasi och närmare verkligheten. På CES förra veckan var den outfit senaste prototyp så liten som vi någonsin har sett, med det objektet visas här har förmåga att logga videoklipp på 3840 x 2160 pixlar. Det är bara knappt större än 1080p modellerna redan på butikshyllorna, och det är utrustat med nya interna processorer som är mer än dubbelt så snabbt som kisel som används i företagets nuvarande lineupen. Tyvärr är vi inte närmare lära sig ett release datum eller pris, men de resultat som redovisas i källan länk få oss alla typer av hopp för något inom de närmaste tolv månaderna. Rätt, JVC?

JVC: s 4K videokamera inches närmare verkligheten, blir mindre hela tiden publicerades ursprungligen på Engadget tor, 13 Jan 2011 15:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNET | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar