torsdag 13 januari 2011

Fujifilms X100 hybrid sökare demoed på video, får oss alla möjliga glada

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/fujifilms-x100-hybrid-viewfinder-demoed-on-video-gets-us-all-s/:
Föreställ dig en retro-stil, Micro Four Thirds -sized kompakt kamera med en optisk sökare. Tänk dig nu att samma kamera med en brytare som kastar alla möjliga användbara data till din siktlinje. Den kameran är Fujifilms Finepix X100 , och att sökaren är verklig. Tillbaka på Photokina, den mockup vi sprang in inte hade en fungerande sökaren, men med bara två månader tills $ 1,000 Beaut släpps ut i vildmarken i Amerika, är det inte för chockerande att våra bröder över på Engadget spanska lyckades komma över ett (oftast) funktionellt en på CES förra veckan. Ivriga att visa världen exakt vad en hybrid sökare ser ut när de vänt på och av, de knuffade en kamera upp mot OVF och toggled den nya mekanismen - det är rent ljuvlig, och det är som väntar på dig i videon bara förbi paus .

Fortsätt läsa Fujifilms X100 hybrid sökare demoed på video, får oss alla möjliga glada

Fujifilms X100 hybrid sökare demoed på video, får oss alla möjliga glada ursprungligen dök upp på Engadget tor, 13 Jan 2011 03:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Engadget spanska | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar