torsdag 13 januari 2011

Volvo kraschar E30 EV så att du inte behöver, inte spiller en droppe batteri juice

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/volvo-crashes-e30-ev-so-you-dont-have-to-doesnt-spill-a-drop/:
Prova som det kan handla höft och unga, Volvo är fortfarande ett företag som är förknippade med namnet "säkerhet", och det är verkligen inte en dålig sak. Demonstrationer som denna hjälper till att stärka detta, med bolag som stolthet i sin E30 Electric Vehicle hålla upp så bra som det gjorde i en krasch. Det var föremål för en offset 40mph och medan det ser mäktiga galen, inga delar av den elektriska drivlinan äventyras. Med andra ord: inget batteri goo läckt och ingen första responders skulle ha varit zapped. Om det är allt lite för hemska för dig, frukta inte: det finns gott om bilder på en vacker E30 med nary en kropp panel sned, bland annat en titt in i stammen, som inte förefaller ha varit nästan lika negativt som dålig Focus Electric .

Filed under:

Volvo kraschar E30 EV så att du inte behöver, inte spiller en droppe batteri saft ursprungligen visades på Engadget tor, 13 Jan 2011 07:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar