torsdag 13 januari 2011

MetroPCS påstås ha kränkt nätneutralitet regler med nya LTE planer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/metropcs-alleged-to-be-violating-net-neutrality-rules-with-new-l/:
Tja, det ser ut det finstilta i MetroPCS " nya LTE prissättning planer orsakar mer än bara viss förvirring bland MetroPCS kunder - som CNET rapporter, är det nu även dragit vrede flera offentliga intressegrupper, som hävdar att transportören bryter mot FCC: s nya nätneutralitet regler . För de som inte känner de nya planerna omfattar de en $ 40 plan för obegränsad surfning plus YouTube, och en $ 50 plan som lägger till 1 GB "kompletterande uppgifter tillgång" som täcker saker som inte anses vara "surfande" av MetoPCS - Netflix , Skype, etc. Det i praktiken skapar två olika typer av "data" och lämnar MetroPCS som enda röst bestämmer vad som får ingå i ett plan och inte det andra. För sin del betonat MetroPCS att dess "nya kurs planer överensstämmer med FCC: s nya regler på mobila öppna Internet", och att det är helt enkelt erbjuda "ökad valfrihet för konsumenterna" genom att erbjuda olika takt planer.

MetroPCS påstås ha kränkt nätneutralitet regler med nya LTE planer som ursprungligen visades på Engadget , ons, 12 Jan 2011 18:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNET | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar