torsdag 13 januari 2011

BlackBerry Balans meddelade, ger telefonen en kluven personlighet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/blackberry-balance-announced-gives-your-phone-a-split-personali/:
Du kanske kommer ihåg att VMware har inlett ett samarbete med LG för att separera "arbete" och "liv" miljöer på din Android-telefon i två skilda, säkra plattformar, som har några ganska uppenbara fördelar - som fler vill smartphones i deras personliga liv, IT-avdelningar kan fortfarande hantera innehållet på deras arbete telefoner utan kräver två separata enheter. Allvarligt, vem vill bära runt två telefoner? (Svara inte.) Hursomhelst, RIM: s få in i spelet med dagens tillkännagivande av BlackBerry Balance på ett företag med fokus händelse i Boston, ett verktyg som ska göra det möjligt för datanördar på kontoret för att hantera, torka och kryptera arbetsrelaterade innehållet på din BlackBerry medan personligt innehåll oskadd. Naturligtvis vill inte alla en BlackBerry som sin personliga smartphone - men för dem som gör det, bör detta få dig att känna lite mer övertygad om att IT-snubben inte kommer att spontant ta bort din mammas kontakt rekord. Inga ord om tillgänglighet ännu.

BlackBerry Balans meddelade, ger telefonen en delad personlighet som ursprungligen visades på Engadget tor, 13 Jan 2011 14:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Scoop | källa AllThingsD | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar