torsdag 13 januari 2011

IOS 4,3 kod avslöjar nya iPhone och IPAD modeller, föreslår ryktesspridning en motvilja mot hemmet knappen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/ios-4-3-code-reveals-new-iphone-and-ipad-models-rumor-mill-sugg/:
Historielektion, folks. Om du gräver tillräckligt långt in i IOS kod, kommer du så småningom över iPhone3, 1, som är AT & T iPhone 4, och liknande iPhone3, 2 (dvs. Verizon iPhone ). Det är inget vi inte sett förut, men då längs kommer IOS 4,3 med en handfull nya mysterium kännetecken visa förakt för spekulation - nämligen två nya generationens iPhone (4,1 och 4,2) och tre iPads (2,1 , 2,2, och 2,3). Spekulera så mycket du vill, men det finns inte mycket annat i allt vi kan säga definitivt här, men om vi hade att göra en gissning, det är GSM-och CDMA varianter av nästa generations modeller (plus en WiFi-bara IPAD). Det är intressant att notera avsaknaden av en ", iPhone4 3" med tanke på yet-to-be-visade iPhone3, 3 finns kvar - kommer den sista medlemmen någonsin se dagens ljus? Utanför IOS 4,3 men fortfarande mycket närstående, BGR hävdar att det är hört från källor att nästa iPhone / iPad modeller kommer undfly den fysiska hem-knappen helt och hållet i stället för nya multi-finger gester och att anställda på Cupertino är redan testa sådana enheter . Det verkar lite mer där ute för oss, fem fingrar nypa till hemmet känns oerhört klumpigt. Den verkliga takeaway här? Vi kan äntligen har en iPhone rykte som inte inbegriper undrar om det kommer gå till en ny amerikansk operatör.

IOS 4,3 kod avslöjar nya iPhone och IPAD modeller, kvarn föreslår ryktet en motvilja mot hemmet knappen ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 12 Jan 2011 23:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BGR | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar