tisdag 4 januari 2011

ClickFree Wireless tar Time Capsule strategi, automatiserar säkerhetskopiering över WiFi

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/04/clickfree-wireless-takes-the-time-capsule-approach-automates-ba/:
Trött på strömförsörjningen går sura i din Time Capsule? Bli medlem i publiken. ClickFree gör sin årliga CES införandet idag från Las Vegas, och för de som känner till ovan nämnda Apple-produkt, kommer du förstå exakt hur ClickFree trådlösa fungerar. Enkelt uttryckt, det är en HDD-infunderas box med en 802.11n radio inom, och det är utformat för automatisk säkerhetskopiering av en obegränsad mängd av Mac eller PC utan några kablar som helst. Sortera på. Du måste fortfarande för att ansluta den direkt till varje maskin du hoppas att kopiera den inledande säkerhetskopieringen sker, men efter det kommer alla inställningar hittas och konfigureras, och alla framtida backuper kommer att hända utan sladdar. Tyvärr, endast två modeller är tillgängliga vid lanseringen - en 500GB låda för $ 179, och en 1TB enhet för $ 249. Om du har fler än en dator i ditt hus måste du antagligen vänta på större kapacitet enheter till ytan senare i kvartalet, men hey, åtminstone de är på väg.

Fortsätt läsa ClickFree Wireless tar Time Capsule strategi, automatiserar säkerhetskopiering över WiFi

ClickFree Wireless tar Time Capsule strategi, automatiserar säkerhetskopiering över WiFi ursprungligen visades på Engadget sön, 4 jan 2011 08:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar