tisdag 4 januari 2011

Turtle Beach tillägger dubbla radioapparater, ljudmorfning till 7,1 Ear Force PX5 Gaming Headset

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/04/turtle-beach-adds-dual-radios-voice-morphing-to-7-1-ear-force-p/:
Hör du det? Det är ljudet av en miljon nya produkter introduceras här i Vegas ... i glittrande 7.1 Dolby surround-ljud, inte mindre. Turtle Beach just har inlett sin nya flaggskepp enhet, Ear Force PX5. Utformad för användning med Sonys Playstation 3 (men perfekt användas med Xbox 360 eller någon annan ljudkälla), detta här gaming headset är trådlös i naturen och är företagets första infoga dubbla radio - en för surroundljud och en annan för att chatta på PlayStation Network via Bluetooth. Dessutom kan BT funktionen användas för att ta emot mobilsamtal eller lyssna på ljudströmmar, och om du behövde någon större anledning att investera, stöder också ljudmorfning. Du hörde rätt - det kan programmeras för att dölja en spelare röst, vilket delvis awesome, och delvis är det värsta någonsin att hända med online-chatt. Hop på tidigare avbrottet för fullständig lista över funktioner, och leta efter denna för att landa på våren för $ 249,95.

Fortsätt läsa Turtle Beach tillägger dubbla radioapparater, ljudmorfning till 7,1 Ear Force PX5 Gaming Headset

Turtle Beach tillägger dubbla radioapparater, ljudmorfning till 7,1 Ear Force PX5 Gaming Headset ursprungligen visades på Engadget sön, 4 Jan 2011 09:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar