tisdag 4 januari 2011

Silicon nanoscoops att kombinera Li-ion s energi med supercapacitor makt, gör din elbil går Vroom

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/04/silicon-nanoscoops-to-combine-li-ions-energy-with-supercapacito/:
Titta, vet vi inte mycket om "vetenskap". Vi vet att det är ett kontroversiellt ämne, och vi försöker alltid att undvika problem med den sortens hot-knappen-fråga saker. Fortfarande med "vetenskap" kan göra en del gott i världen, du vet, då och då. Några "forskare" vid Rensselaer Polytechnic Institute har hänt på en "stam-graderade kol-aluminium-kisel nan oscoop anod" (vad nu det betyder) som i stort sett kombinerar fördelarna med långvariga Lithium-ion med en supercapacitor snabba brand glans - - ett gemensamt tema , men utan tvekan en ädel en. Närmare bestämt Li-ion superba (och allt bättre ) Wh / kg och supercapacitor stora W / kg. Nu frågar inte oss hur - igen, "vetenskap" - men resultatet ska vara snabbare laddning och effektivare elbilar, som fortfarande kan hantera en bra mängd körsträcka. Förhoppningsvis får vi mer spektakulära exploderande laptops som en sida bonus.

Silicon nanoscoops att kombinera Li-ion s energi med supercapacitor makt, gör din elbil gå Vroom ursprungligen visades på Engadget sön, 4 januari 2011 06:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Green Car Congress | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar