tisdag 4 januari 2011

iHome intron iDM12 mikro-Soundbar, iDM15 Bluetooth-högtalare och iDM70 "Sound Sleeve"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/03/ihome-intros-idm12-micro-soundbar-idm15-bluetooth-speakers-and/:
Det skulle inte vara CES utan en skock nya produkter från iHome , nu skulle det? Sparkar saker i årets serie ljud-relaterade prylar från företaget är iDM12 (visas ovan), en laddningsbara bärbara Bluetooth-högtalare som beskrivs som något som en mini-Soundbar. Det kommer att strömma musik från valfri Bluetooth-utrustad telefon eller PMP, men naturligtvis är det eftersom det syftar till IPAD, iPhone och iPod ägare. Flytta höger fram, det finns det iDM15 laddningsbara bärbara BT högtalare. Här hittar du två diminutiv högtalare som kan strömma på ett liknande sätt som iDM12, men med tillägg av högtalartelefonen stöd. Slutligen är iDM70 "Sound Sleeve" både ett skyddande skal och en högtalarinställning för din iPad, det bygger på laddningsbara NXT platta högtalare för att förbättra ljudupplevelsen, men mamma är ordet på priset. Du hittar dessa killar, samt ID9, iD28 och iD85, till försäljning "senare i år."

Fortsätt läsa iHome intron iDM12 mikro-Soundbar, iDM15 Bluetooth-högtalare och iDM70 "Sound Sleeve"

iHome intron iDM12 mikro-Soundbar, iDM15 Bluetooth-högtalare och iDM70 "Sound Sleeve" publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 3 januari 2011 18:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar