tisdag 4 januari 2011

OnLive förvandlas till Vizio VIA Plus app, avsedda för TV-apparater, tabletter och telefoner

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/04/onlive-turns-into-vizio-via-plus-app-destined-for-tvs-tablets/:
Den OnLive MicroConsole är ett sätt att få din streaming spel fix, men här kommer Vizio med fyra mer - på köpet tv-bolaget bara avslöjade att de helt nya VIA Plus HDTV och Blu-ray-spelare (liksom att VIA Tablet och VIA Telefon ) kommer med OnLive ombord. Trots körs som en internet app ovanpå den befintliga Vizio hårdvara, vi berättade tjänsten kommer att stöda full 1080p upplösning, stereoskopiska 3D-bilder, och OnLive är låg latens trådlösa gamepads också - som Vizio enheter ska tydligen stöder IEEE 802.15.4 . Medan juryn fortfarande ute när OnLive faktiskt kommer att spelas på pekskärmar , Steve Perlman säger VD vissa spel håller på att anpassas för att stödja touch just nu, och att tabletter som stödjer externa spelkontroller kan även använda OnLive normalt. Vi har också fler goda nyheter för hemmabio folkmassan, som OnLive är undertecknat ett avtal med SRS, vilket 5.1-surroundljud som en gratis uppdatering till alla OnLive användare början av nästa år. Eftersom det inget som går att ha öron bombarderas från alla håll med digitala explosioner. PR efter rasten.

Fortsätt läsa OnLive förvandlas till Vizio VIA Plus app, avsedda för TV-apparater, tabletter och telefoner

OnLive förvandlas till Vizio VIA Plus app, avsedda för TV-apparater, tabletter och telefoner publicerades ursprungligen på Engadget sön, 4 januari 2011 08:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar