tisdag 4 januari 2011

Garmin StreetPilot app gör turn-by-turn på iPhone och IPAD för $ 40

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/04/garmin-streetpilot-app-does-turn-by-turn-on-the-iphone-and-ipad/:
När Garmin förkortas sin hårdvara partnerskap med Asustek slutet av förra året, var du tvungen att veta att företaget skulle göra en comeback till den mobila fronten i vissa form, mode eller form. Från och med idag, iPhone och 3G IPAD båda får den helt nya StreetPilot app, som kostar $ 39.99 och ger dig turn-by-turn navigering från de killar som lever på saker. Det underminerar TomToms $ 49,99 erbjudande för IOS, samtidigt som den erbjuder trafikinformation i realtid data, röstkommandon, lane assist, adressbok integration så att du kan navigera direkt till dina kompisar "adresser och multitasking stöd. det ser ut som en ganska omfattande bit av premium navigeringsprogram som, om tidigare rykten bära ut, bör landa på BlackBerry-enheter samt ganska snart. Hoppa förbi paus för pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Garmin StreetPilot app gör turn-by-turn på iPhone och IPAD för $ 40

Garmin StreetPilot app gör turn-by-turn på iPhone och IPAD för $ 40 som ursprungligen visades på Engadget sön, 4 januari 2011 11:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa iTunes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar