tisdag 4 januari 2011

Verizon retar "svit av Android-baserade LTE konsumentenheter" den här veckan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/04/verizon-teases-suite-of-android-based-lte-consumer-devices-thi/:
Förvånad? Nä, inte vi heller - Verizons LTE-baserade Android smartphones har läcker som den söta, Cortex-A8 siktar till att de i flera veckor nu - men Big Red's med hjälp av starkare språk än någonsin att säga att vi kan förvänta oss flera Android-enheter körs på Verizons färsk LTE-nät här på CES i veckan. Specifikt pressmeddelande säger att "företaget också kommer att erbjuda en smygtitt på en svit av Android-baserade LTE konsumentenheter" vid dess 6 januari händelse här på mässan, ekande Twitter teasers senaste månaden - men med nyckeln tillägg av ordet "Suite" som förhoppningsvis innebär att vi kommer ha en LG , en HTC , en Motorola , och en Samsung (åtminstone) att leka med när denna veckan är över. Stay tuned, folks. Följ paus för den korta pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Verizon retar "svit av Android-baserade LTE konsumentenheter" den här veckan

Verizon retar "svit av Android-baserade LTE konsumentenheter" den här veckan publicerades ursprungligen på Engadget sön, 4 jan 2011 09:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar