tisdag 4 januari 2011

Ford installerar Sync i mer än 3 miljoner bilar, tar en stund att gratulera sig själv

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/04/ford-installs-sync-in-more-than-3-million-cars-takes-a-moment-t/:
Ford och Microsofts lilla röststyrning i bilen anslutning projekt verkar göra ganska bra för sig själv, att döma av den senaste milstolpen det har gått. Sync har just meddelat att ha passerat de tre miljoner varumärket när man räknar bilarna det är installerat i, med senaste uppgifterna tyder på utbyggnaden för $ 395 extra tillval växer. Nästan 80 procent av inköpen av nuvarande 2011 Ford modeller inkluderar Sync, medan över 80 procent av dem som redan använder det säger att de skulle rekommendera tjänsten till andra. Det senare nummer har förbättrats med en robust 5 procentenheter jämfört med förra året, så klart något 's som görs just här, men vi är mer intresserade av att veta vilka alternativ den andra bilen och beslutsfattare elektronik kommer att lägga fram under årets CES . Så säker, vi kommer att utforska dem alla.

Fortsätt läsa Ford installerar Sync i mer än 3 miljoner bilar, tar en stund att gratulera sig själv

Ford installerar Sync i mer än 3 miljoner bilar, tar en stund att gratulera själv ursprungligen visades på Engadget sön, 4 jan 2011 07:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar