tisdag 4 januari 2011

HTC HD2 får ett skott på MeeGo, lider fortfarande av nedläggning frågor

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/03/htc-hd2-gets-a-shot-at-meego-still-suffering-from-abandonment-i/:
Dålig HD2 kan det aldrig veta liv som (lagliga) Windows Phone 7 luren , och i stället har att upprätthålla den skymfen av hacka efter hacka - slouching tillbaka till slummen i sin Windows Mobile 6.5 standard som enda respit. Tja, här är ett annat spadtag av skam: MeeGo 1,1 har porterats till telefonen, och det ser ganska läckra. Den går lika bra som något går MeeGo just nu (det vill säga: mycket dåligt), men vi ser några lovar i detta OS som ett härligt öppen Android alternativ, och den grundläggande UI verkar mycket bekväma på HD2 s förtids- sin-tid gigantisk skärm. Kolla in en video på MeeGo i aktion efter rasten. Om du lyssnar noga kan du höra ljudet av HD2 gråtande stora, färggranna tårar.

[Tack, Ali]

Fortsätt läsa HTC HD2 får ett skott på MeeGo, lider fortfarande av nedläggning frågor

HTC HD2 får ett skott på MeeGo, lider fortfarande av nedläggning frågor som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 3 jan 2011 21:55:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink My Nokia blogg | källa Hög koffeinhalt | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar