tisdag 4 januari 2011

Iomega Personlig Cloud enheter värd för dina data, inte din vattenånga

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/04/iomega-personal-cloud-devices-host-your-data-not-your-water-vap/:
Slutligen, en ny smak av Iomega att EMC-fanboys kan hitta välsmakande. Ju större företaget förbrukat mindre tillbaka under 2008 och medan vi har sett många produkter sedan dess har ingen egentligen fört de två tillsammans som den nya personliga Cloud upplaga av Home Media Network Hard Drives. I teorin i alla fall. Tanken här är att detta är en smart NAS , skapa din egen lilla puff och hosting dina data för allmän tillgänglighet utan att slippa " slarviga computing "förbannelsen genom att behålla kontrollen över dina data. Det ska naturligtvis leka snällt med det nya Iomega TV och, om du köper två av de saker, kan du ha en utföra en automatiserad fjärrbackup till den andra. Det är den typ av funktion som ska göra en snäv budgeterade IT-chefens öron piggna till. Hur tätt? De två första modellerna av Iomegas Home Media Network Hard Drive Cloud Edition-enheter lansera denna månad: 1 TB för $ 169,99 och dubbelt så stor som för $ 229,99.

Fortsätt läsa Iomega Personlig Cloud enheter värd för dina data, inte din vattenånga

Iomega Personlig Cloud enheter värd för dina data, inte din vattenånga ursprungligen visades på Engadget sön, 4 jan 2011 11:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar