tisdag 4 januari 2011

Tesla Model S har 17-tums infotainment konsol, som drivs av Tegra, BMW använder NVIDIA tech alltför

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/04/tesla-model-s-to-have-17-inch-infotainment-console-powered-by-t/:
Tesla är försöker pracka världens största mittkonsolen för sin kommande modell S idag: ett gigantiskt 17-tums pekskärm drivs av NVIDIAs Tegra-chip. Infotainment, klimatkontroll och navigering kommer alla att förvaltas med hjälp av den stora instrumentbrädan dominator, medan Nvidias hårdvara kommer också att ta ansvar för att hålla 12,3-tums kombiinstrumentet LCD uppdateras. Med tanke på Model S, som Roadster innan det är en helt eldriven bil, skulle du förvänta energieffektivitet att vara en ganska viktig faktor i valet av infotainment systemet och Tesla punkter som anges som en viktig fördel med Tegra, som beskriver det som "power-snål." En annan Motor Company ansluter med NVIDIA är BMW, som lovar att alla dess kommande modeller för 2011 kommer att gynnas av Green Team grafikprocessorer driver sina iDrive navigering och informationssystem. Vi vet inte vad exakt grafikprocessorer kommer att användas, men en "visuellt rik" next-gen UI är utlovat, som sträcker sig ut till en 1280 x 600 upplösning. Du hittar både pressmeddelanden efter rasten.

Fortsätt läsa Tesla Model S har 17-tums infotainment konsol, som drivs av Tegra, BMW använder NVIDIA tech alltför

Tesla Model S har 17-tums infotainment konsol, som drivs av Tegra, BMW använder NVIDIA tech alltför ursprungligen visades på Engadget sön, 4 Jan 2011 10:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar