tisdag 4 januari 2011

Kodak lägger Quick Kommentar alternativet aktivitet sensorn utvilad Pulse DigiFrame

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/04/kodak-adds-quick-comment-option-activity-sensor-to-refreshed-pu/:
Vi har pratat mycket om andra generationens hårdvara på CES i år, men det är inte bara Intel och AMD som avtäckningen sitt nästa iterativa steg mot konsumenternas fickor. Kodak har avslöjat planer på att uppdatera sin Pulse digital fotoram - ni vet, en som kan ta emot bilder via sin egen e-postadress - med en ny Quick funktionen Kommentarer plus en verksamhet sensor som stänger av displayen när ingen humanoider flyttar om framför den. Det verkar inte som om du kommer att kunna författarens egna kommentarer när du svarar på avsändaren av din senaste bild, men du kommer att kunna kommunicera via ett urval av läckra före konserverad proklamationer som alltid populära "OMG!" och den ständigt mångsidiga "LOL!" Den nya Pulse kommer att anlända under våren, kostar $ 130 för den 7-tums sort eller $ 200 för sin 10-tums SKU. Hoppa över avbrottet för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa Kodak lägger Quick Kommentar alternativet aktivitet sensorn utvilad Pulse DigiFrame

Kodak lägger Quick Kommentar alternativet aktivitet sensorn utvilad Pulse DigiFrame publicerades ursprungligen på Engadget sön, januari 4, 2011 08:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar