tisdag 4 januari 2011

Sigma slutligen ger "professionellt" VXP video uppskalning till konsument lådor

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/04/sigma-finally-brings-professional-grade-vxp-video-scaling-to-c/:
Efter att ha köpt upp Gennum och dess VXP video processteknik tillbaka i '08 , Sigma Designs har äntligen lyckats skohorn sin "professionellt" skalning (tidigare sen i dyra lådor från Kaleidescape och Mark Levinson ) i en chip som är avsedda för konsumenter set-top- lådor. Det SMP8910 system-on-chip påstår sig ha tillräckligt med kraft för alla former av över toppen ansökan eller middleware, medan VXP behandlingen rensar upp video tillräckligt bra för att det påståendet Netflix strömmar av högre kvalitet än på konkurrerande hårdvara och minskad spökbilder på 3D innehåll. Vi måste faktiskt se chip i arbetet i en Blu-ray-spelare, IPTV box eller liknande anordning för att bedöma sin förmåga för oss själva men om det var tillräckligt bra för att få en del människor anser att en $ 4,000 DVD-spelare och är tillgänglig för ett mer rimligt prissatta applikationer, då vi alla öron.

Fortsätt läsa Sigma slutligen ger "professionellt" VXP video uppskalning till konsument lådor

Sigma slutligen ger "professionellt" VXP video uppskalning till konsument lådor publicerades ursprungligen på Engadget sön, 4 januari 2011 04:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar