tisdag 4 januari 2011

Kinect hacka gör dig till en stansning, viftade MIDI-controller (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/03/kinect-hack-turns-you-into-a-punching-waving-midi-controller/:
Om du letar efter en awesome, opraktiskt sätt att göra musik med datorn (och vem är inte det?) Vänligen direkt er uppmärksamhet på följande Kinect hacka. Shinect, en skapelse av en YouTube-användare med namnet Shinyless, använder rörelsedetektor som förvandlar dig till en MIDI-controller! Det nuvarande genomförandet ger operatören två virtuella kuddar som kan aktiveras av den gamla Jersey Shore näve pump - och om detta inte räcker, ljud kan det vara pitchshifted genom att höja / sänka den andra armen. Ganska söt, va? Denna sak använder OpenNI , och medan han visar det med Fruityloops det ska fungera med alla MIDI-enhet. Saker och ting är rough'n ganska redo just nu, även om han lovar stora saker i framtiden. Under tiden, kolla proof-of-concept i videon efter rasten.

Fortsätt läsa Kinect hacka gör dig till en stansning, viftade MIDI-controller (video)

Kinect hacka gör dig till en stansning, viftade MIDI-controller (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 3 jan 2011 17:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Kinect Hacks | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar