måndag 9 maj 2011

Apple iMac (våren 2011) över

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/09/apple-imac-spring-2011-review/:
Den tyngsta av tungviktare i allt-i-ett område har sett ytterligare en uppdatering interna annan sats av nya för att liva upp den åldrande (men fortfarande stilrena) chassi. Apple presenterade sin senaste iMac uppdatera förra veckan , förvånande ingen med ett nytt urval av AMD Radeon HD grafikkort, quad-core Intel Sandy Bridge processorer, och solid-state lagring alternativ, alla utformade för att göra en sak: gå snabbare.

Dessa senaste iMac är helt naturligt det snabbaste ännu, eftersom du förväntar dig, men med rätt konfiguration de inte kan snabbt. Snabbare interna plus Thunderbolt hamnar på utsidan vända det är tänkt att vara en familjevänlig och iögonfallande maskinen till en anspråkslös kraftpaket som bara kan vara tillräckligt snabb för professionella användare. Det finns en viktigare fråga, men: detta är $ 1.999 system rätt val för dig?

Fortsätt läsa Apple iMac (våren 2011) över

Apple iMac (våren 2011) recension publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 9 maj 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar