måndag 9 maj 2011

Comcast kommer att öppna upp sin video på begäran till TiVo DVR Premiere och erbjuda dem för installation

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/09/comcast-will-open-up-its-video-on-demand-to-tivo-premiere-dvrs-a/:
En av baksidorna att föra din egen DVR brukar ge upp tillgång till all tillgång till kabel-företags video on-demand, men TiVo har tagit fram ett avtal med Comcast att bringa sin Xfinity VOD på detaljhandeln TiVo Premiere DVRs . Detta är inte helt överraskande med tanke på Comcast On Demand logotyp som smet in i original uppsättningen av skärmdumpar på premiären debut och de andra företagen kabeln ger VOD tillgång som Cox , Suddenlink och RCN. Det verkar detta kommer att bli en marknad-för-marknaden uppgradering, med San Francisco Bay Area upp först (inga ord om exakt när, men förhoppningsvis kommer det inte att dröja så länge som den oavsett vad som hände--till-att Comcast TiVo utbyggnad) och andra att följa. Om du inte redan bor TiVo livsstil kommer Comcast också börja erbjuda Premiere förutom sin egen lådor och installera dem utan extra kostnad när tjänsten är tillgänglig. Vi väntar fortfarande på TiVo att skrubba en del av de grövre kanterna bort av Premiere men om du vill ha en större hårddisk, (delvis) HD UI och tillgång till online-tjänster allt i ett paket utan att äventyra tillgången till VOD, skall detta passa räkningen när den anländer.

Fortsätt läsa Comcast kommer att öppna upp sin video på begäran till TiVo DVR Premiere och erbjuda dem för installation

Comcast kommer att öppna upp sin video på begäran till TiVo DVR Premiere och erbjuda dem för installation ursprungligen visades på Engadget på måndag, 9 maj 2011 15:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TiVo Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar