måndag 9 maj 2011

NVIDIA förvärva trådlösa chip tillverkare Icera, fördubbling och ner på den post-PC eran

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/09/nvidia-acquiring-wireless-chip-manufacturer-icera-doubling-down/:
NVIDIA ser att förvärva trådlösa chip tillverkare Icera, fördubbling och ner på den post-PC eran
NVIDIA , ett företag en gång helt inriktat på jätte grafikkort för hemdatorer, har redan ganska framgångsrikt nytt positionerat sig som en spelare i den mobila grafik världen. Nu är det redo att verkligen skaka upp saker, som tillkännager förvärvet av Icera. Det brittiska företaget har du förmodligen aldrig hört talas om har en rad av 3G och 4G basband processorer som används i trådlösa enheter och USB-modem - flis som sägs vara mindre, mer flexibla och mer effektiva än konkurrenterna från Qualcomm och ST-Ericsson . Icera verkar ha fokuserat på LTE för sent, som sätter NVIDIA på ett bra ställe att inte bara hantera vad som händer med uppgifterna när dess inuti ditt nästa generations telefon eller tablet, utan också att kontrollera hur det blir där i första plats. En framtida Tegra SoC som hanterar trådlös data också? Färg oss förbryllad.

Fortsätt läsa NVIDIA skaffa trådlöst chip tillverkare Icera, fördubbling och ner på den post-PC eran

NVIDIA förvärva trådlösa chip tillverkare Icera, fördubbling och ner på den post-PC eran publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 9 maj 2011 10:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa NVIDIA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar